نشست نقد و بررسی کتاب‌های «میدان شهرت در ایران» و «دستینۀ مطالعات شهرت راتلج»، نهم اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

اولین پیش‌نشست همایش ملی فرهنگ شهرت؛ تحولات، هنر، رسانه و جامعه با حضور دکتر احسان شاه‌قاسمی و دکتر نادر جعفری با نقد و بررسی کتاب‌های «میدان شهرت در ایران» و «دستینۀ مطالعات شهرت راتلج» برگزار شد.

13 اردیبهشت 1403

پیش‌نشست اول همایش ملی فرهنگ شهرت: نقد و بررسی کتاب‌های «میدان شهرت در ایران» و «دستینۀ مطالعات شهرت راتلج»

دبیرخانۀ همایش ملی فرهنگ شهرت؛ تحولات هنر، رسانه و جامعه اولین پیش‌نشست این همایش را روز یکشنبه نهم اردیبهشت 1403 در پژوهشکدۀ فرهنگ و هنر اسلامی برگزار می‌کند.

08 اردیبهشت 1403

اولین نشست خبری همایش ملی فرهنگ شهرت؛ تحولات هنر، رسانه و جامعه در پژوهشکدۀ فرهنگ و هنر اسلامی برگزار شد.

اولین نشست خبری همایش ملی فرهنگ شهرت در تحولات هنر، رسانه و جامعه با حضور مجید سلیمانی ساسانی دبیر اجرایی همایش و احسان شاه‌قاسمی دبیر علمی همایش دوشنبه، هفتم اسفندماه در پژوهشکده فرهنگ و اسلامی حوزه هنری برگزار شد.

اولین نشست خبری همایش ملی فرهنگ شهرت؛ تحولات هنر، رسانه و جامعه

اولین نشست خبری همایش ملی فرهنگ شهرت؛ تحولات هنر، رسانه و جامعه، روز یکشنبه، هفتم اسفند 1402، ساعت 11 صبح در سرای شهید آوینی پژوهشکدۀ فرهنگ و هنر اسلامی برگزار می‌شود.

29 بهمن 1402